返回列表 發帖
原帖由 bug 於 2008-1-16 18:34 發表
為0左表示我的歉意:pig3 ,所有想向我下毒手的,請把住址PM給我,我將會送上自己 ── 的一條頭髮:pig1 。到時想將「我」製成標本又得,伸落海亦得,斬九十九甚至一千碌都得:pig8 。
不過,不要用來落降頭啊:pig9 ...

真係好正, 最好加個有 Bug 樣的花樣的牌就 fit 啦. 然後有張paper 係問卷, 問下這個標本正唔正....:g13

回復 96# 的帖子

係呀~ 唔好放我0既相呀..我嬲架~~
G...e...m

回復 105# 的帖子

頭髮連頭皮就唔要喇, 錢就寄來啦~~
G...e...m

回復 95# 的帖子

Betty, 各 forum 有各自宗旨同目標, 咁呢度擺到明係叫人 "車天車地" 呀~ 唔過份都無傷大雅0既....  不過....有 d 字句好似都幾咩野喎...呵呵...
G...e...m

example?

回復 108# 的帖子

我0的頭髮係好0野0黎0架,其中有少部份係天生的金毛:g11 罕見程度未必輸比白面人塊白面:pig1 絕對適合做標本珍藏0架:g17

回復 110# 的帖子

你再重溫大家所有0既對話, 仔細回味, 就會得到答案~!!
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-16 22:20 發表
你再重溫大家所有0既對話, 仔細回味, 就會得到答案~!!

懶神秘咁~~:misdoubt :misdoubt

原帖由 bug 於 2008-1-16 22:12 發表
我0的頭髮係好0野0黎0架,其中有少部份係天生的金毛:g11 罕見程度未必輸比白面人塊白面:pig1 絕對適合做標本珍蔵0架:g17

呵呵,白面人VS金毛Bug~~:big_smile

回復 108# 的帖子

俾十元八塊你又有乜所謂:i_have_no_idea 俾個地址來先啦:bad_egg

呀a生影相既「英姿」~!!:secret_smile

我覺得 post 呢類照片最好打番格仔..

大家似乎好喜歡呢張相咁喎.....都係我錯...:eyes_droped

回復 117# 的帖子

唔怪之得你怕在屋企攪打邊爐會發生打鬥啦,原來你都身痕...:i_have_no_idea

APO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10