返回列表 發帖

屋企...好迫...

屋企既話事人怕D貓貓凍親,就買左三間"屋"比佢地:misdoubt ...搞到個廳即時細左...:i_have_no_idea

我屋企好涷呀... 可唔可以收留埋我呀....

佢地就好啦....我屋企的話事人寧願把沒甚麼用的雜物堆滿屋內,絕對冇可能會俾地方放咁靚的貓屋

真係做貓好過做人, 我都想要間菠蘿獨立屋呀~ :pig7  衣家你間屋, 好似寵物店....
G...e...m

回復 2# 的帖子

你去避寒中心啦~~   不過唔知你隻狗同隻雞入唔入得去...

G...e...m

嘩!!3隻貓咁多,好熱閙 

回復 6# 的帖子

3隻好像只是總數的一半?:g2

原帖由 apo 於 2008-1-26 17:33 發表
我屋企好涷呀... 可唔可以收留埋我呀....

你訓得落其中一間既話,咪收留埋你囉~~:bad_smile

原帖由 Gem 於 2008-1-26 17:38 發表
你去避寒中心啦~~

你要教埋點去上面個避寒中心先得架:g11

原帖由 Gem 於 2008-1-26 17:36 發表
真係做貓好過做人, 我都想要間菠蘿獨立屋呀~ :pig7  衣家你間屋, 好似寵物店....

我都覺得似...:i_have_no_idea :i_have_no_idea :i_have_no_idea

回復 8# 的帖子

白果大王, 你淨係擺低個頭入去咯.... :g14
G...e...m

其實我都唔想要咁多間,好阻"訂"架...:misdoubt

回復 9# 的帖子

0下, 咁就要問白面人喇...:i_have_no_idea
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-26 17:48 發表
0下, 咁就要問白面人喇...:i_have_no_idea

關我乜事呀 ?我只係開寵物店 ,無開避寒中心~~

原帖由 carolchau 於 2008-1-26 17:54 發表

關我乜事呀 ?我只係開寵物店 ,無開避寒中心~~
勿佢地認得各自間屋,不會認錯嗎?:hw2