返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2008-2-3 09:10 發表
今朝諗返起, 唔記得多謝 Betty0既雪糕同 B哥0既紅酒~ :hw7 下次繼續帶多d~ :hw5

吓? 唔洗講咁多多謝喇! 我以為只得八個九個黎, 點知去到有咁多人! 雪糕唔夠分! 真慚愧! 下次最好有約莫人數, 等我可以帶多d!

原帖由 yoshi2k51 於 2008-2-3 10:10 發表

原來雪糕係Betty帶來, 多謝Betty :big_smile

咁搞法, 其實有好多人要多謝的! 有野出野, 有力出力! 可以睇到大家好有心, 很難得, 與眾同樂呀麻!

除了多謝阿Mei 邀請大家去佢寒舍, 花了不少心機準備食物外, 也多謝各位帶來各式各樣的歡樂, 使大家玩得好高興!

我也多謝阿 Natalie 即場幫手洗鮮冬菇, 讓我可以享受到美味熱騰騰的BBQ 鮮冬菇!

阿 Natalie, 請妳唔好匿埋騎騎笑, 喺依度講下野啦, 很高興認識妳!

鮮菇的確好美味~!
點解呢兩日咁靜0既? 去晒辦年貨, 大掃除? :g13
G...e...m

少左亞惡領隊?

點解我冇得食我最鍾意既亞咩焗姑既?

原帖由 Gem 於 2008-2-4 09:49 發表
鮮菇的確好美味~!
點解呢兩日咁靜0既? 去晒辦年貨, 大掃除? :g13

緊係啦! :big_smile

原帖由 apo 於 2008-2-4 10:22 發表

點解我冇得食我最鍾意既亞咩焗姑既?

我點知你呀! 你咁快走左落去睇打機! 焗好後, 好快俾人搶食!

聽講惡領隊新年會「潛水」 大家好好把握呢個機會.......:bad_egg

回復 67# 的帖子

:hw4 佢一定係新年扮潛水, 唔想派利是~ :bad_smile

G...e...m

唔講你唔知, 原來白面人除左白淨可人之外, 仰善長各類樂器, 睇下呢張相就知佢有料到啦!!
(白面人小姐, 如果你反對 post 你容貌可以出聲呀!)

要影到她的手唔爆光原來是很困難的:g2

回復 70# 的帖子

佢唔係成個人都爆晒光咩?! :bad_smile
G...e...m

Face dectection顧到塊面顧唔到隻手:g2

再睇下白面人表演梁山伯與竹英台小提琴協奏..夠投入, 有感情!!

張張隻手都爆...:g2

為免引起觀眾不安,某人的樣貎已被加工為格仔人:g4
隻手仍然爆光:g3

(此照已按照片內會員要求加上遮掩. from 管理員)