返回列表 發帖

回復 75# 的帖子

整左仲加恐怖, 我睇落去似吸血鬼呀.....改下格仔效果啦...

回復 75# 的帖子

你可唔可以用大大隻格仔或者塗白我塊面?
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-2-4 23:29 發表
....或者塗白我塊面?

你想變白面人?:i_have_no_idea 冇咁易:bad_egg

回復 76# 的帖子

咁多要求,下次索性唔加格仔啦:big_smile

回復 79# 的帖子

:g9 係你0既手功差呀...加到咁恐怖~~
G...e...m

原帖由 apo 於 2008-2-4 10:22 發表
少左亞惡領隊?

點解我冇得食我最鍾意既亞咩焗姑既?

我都唔記得點整啦....等我試掂再講..:i_have_no_idea
:i_have_no_idea

原帖由 Gem 於 2008-2-4 09:49 發表
鮮菇的確好美味~!
點解呢兩日咁靜0既? 去晒辦年貨, 大掃除? :g13

哈...我都執左兩日屋...最金係省番靚仔個燒烤爐,,而家磈不秀鋼板同個架新既一樣,,正~!:big_smile

原帖由 apo 於 2008-2-4 22:52 發表
唔講你唔知, 原來白面人除左白淨可人之外, 仰善長各類樂器, 睇下呢張相就知佢有料到啦!!
(白面人小姐, 如果你反對 post 你容貌可以出聲呀!)

1214 ...

本來呢張相都似模似樣,可惜支弓位置高左,,穿崩啦:i_have_no_idea :i_have_no_idea :big_smile

你地夾 Ben 時候真係正啦!:bad_smile

Ben :embarrassed
http://osastrolog.blogspot.com

呀mei~的貓貓.....

多左好多相呀~

幾乎唔認得我隻貓..搞乜影到咁靚女沙龍 feel ...????:g8 :g8 :g17 :g17

Admin, 唔該同我張大口果張血盤大口相再加加工呀~
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-2-5 23:30 發表
Admin, 唔該同我張大口果張血盤大口相再加加工呀~

Done!!