返回列表 發帖

深圳又上唔到車天車地呀

深圳又上唔到車天車地呀,admin可唔可以搞搞呀

原帖由 passerby-b 於 2009-10-31 11:12 發表
深圳又上唔到車天車地呀,admin可唔可以搞搞呀

睇怕都好難攪架啦.....我估係佢發覺你唔夠老實, block 左你 ip 呀!!!

原帖由 apo 於 2009-10-31 11:26 發表

睇怕都好難攪架啦.....我估係佢發覺你唔夠老實, block 左你 ip 呀!!!

又可能車天車地的人周時放毒,block 咗車天車地嗰 IP,免得禍害國內同胞
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 cosmos 於 2009-10-31 13:37 發表

又可能車天車地的人周時放毒,block 咗車天車地嗰 IP,免得禍害國內同胞

叫 Hosting 改返個IP 就得
WO80+5"折射+3.5"折反+HEQ5 Pro -SC8-AT
Star Adventurer, Vixen Polarie
我的個人網站http://www.qsl.net/vr2xsc/
我的論壇 http://hkttf.com

車天車地在內地有好多粉絲想入來架
無奈沒自由行通行證:g13

原帖由 panda 於 2009-10-31 20:10 發表
車天車地在內地有好多粉絲想入來架
無奈沒自由行通行證:g13

你試通發邀請信唔得咩?

另外, admin 先生說今天哈雷先生尚可以從廣州連上車天車地.. 可能是因 b 哥不誠實發言記錄引致被國內網控單位禁上連線至這里...

原帖由 apo 於 2009-10-31 20:32 發表

你試通發邀請信唔得咩?

... 可能是因 b 哥不誠實發言記錄引致被國內網控單位禁上連線至這里...
:g6

經常低估佢啲玩具內在值 :g6

唔敢亂發邀請信呀:u_17

回覆 6# 的帖子

:g13 :g13 :g13
G...e...m

原帖由 panda 於 2009-10-31 23:30 發表
唔敢亂發邀請信呀:u_17

咁又係....依家圍內自己友咪幾好...和諧好多...
其他有興趣既咪睇定先咯...

B哥個問題仲未解決:icon_sad

原帖由 cosmos 於 2009-11-1 11:30 發表
B哥個問題仲未解決:icon_sad

我估都好難攪架喇...依家都未知國內其他地區上唔上到黎..or 祗係 b 哥個 internet provider 問題.
另外即使搵 admin 找 provider 轉 ip, 唔使幾耐咪又會上唔到..鬼叫呢度改個咁既名咩???
如果係乜乜學會咁就會放你一馬...

大陸係咪有d軟件可以bypass呢d filter?

原帖由 apo 於 2009-11-1 11:46 發表

... 如果係乜乜學會咁就會放你一馬...

唔好咁估呀,在內地係入唔到天文學會掩星組討論區,乜乜學會係照唔住國內自由上網嫁

回覆 13# 的帖子

可以經proxy 伺服器上網,但有風險,經咗不良伺服器就有後患