返回列表 發帖

我今晚的晚餐

好耐冇食過, 順便試下今日買既 DC 仔 at iso800.

乾炒牛河? 好耐冇食過啦...

我都係:u_01 ...因為好肥:u_21 ...唔敢食~~:u_16

回復 3# 的帖子

我都係:u_01 ...因為好窮:u_21 ...無錢食~~:u_16
G...e...m

我都係 :u_01 ...因為好懶:u_21  ...唔想買~~:u_16

原來:u_01 ..我地三個都係:u_21 ...好無聊~~:u_16
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-25 00:03 發表
原來:u_01 ..我地三個都係:u_21 ...好無聊~~:u_16

:u_07 :u_07 :u_07 .....無聊~~:u_21

我重以為你用支Q炮製晚餐.

咦, 點解唔買F100fd?  剛剛出咗, 呢批重係MIJ.

原帖由 Subaru 於 2008-3-25 01:15 發表
我重以為你用支Q炮製晚餐.

咦, 點解唔買F100fd?  剛剛出咗, 呢批重係MIJ.

我原本係去買 F100fd, 嚮熟店舖試左成個鐘, 發覺質素效果唔係宣傳咁好, 唔值三千文, 後尾用千八買佢上世代產品, 仲送 2G 咭, 相機袋, 保護貼, 小型腳架等... 抵到爛, 番黎試影發覺祗要 "適當使用" 就可以靚過我之前用過既所有傻瓜機仔...

漏左講仲有送多舊 spare 代用電..

原帖由 apo 於 2008-3-25 01:22 發表

我原本係去買 F100fd, 嚮熟店舖試左成個鐘, 發覺質素效果唔係宣傳咁好, 唔值三千文, 後尾用千八買佢上世代產品, 仲送 2G 咭, 相機袋, 保護貼, 小型腳架等... 抵到爛, 番黎試影發覺祗要 "適當使用" 就可以靚過我之 ...

哈哈, 我由F10上F11上F30再上F31fd用到依家, 除了之前的IXUS430之外, DC機仔我只會信富士.

繼續食不停, 今晚轉轉口味食濕炒牛肉米..:greeding :greeding

APO,成日食咁油既食物:u_14 ,好"流"姐...:just_out (又係因為怕肥,好耐無食喇_1 ~)

原帖由 apo 於 2008-3-25 22:30 發表
繼續食不停, 今晚轉轉口味食濕炒牛肉米..:greeding :greeding

:u_16 咁你聽晚係咪食茄牛飯或是咖哩牛腩飯...? :u_21
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-3-25 22:46 發表
(又係因為怕肥,好耐無食喇_1 ~)

怪唔之得你食"勁瘦叉燒飯"啦....同豬肉乾無乜分別...:u_17
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-25 23:16 發表

怪唔之得你食"勁瘦叉燒飯"啦....同豬肉乾無乜分別...:u_17

你知我幾大食架啦:u_14 ,我唔禁制自己的飲食習慣:u_01 ,好快變欣宜...:u_21