返回列表 發帖
原帖由 carolchau 於 2008-3-25 22:46 發表
APO,成日食咁油既食物:u_14 ,好"流"姐...:just_out (又係因為怕肥,好耐無食喇_1 ~)

台長體質噤fit, 無問題!

影晚餐都幾過癮, 我又黎「挑機」, 窩蛋雞絲飯!!!

原帖由 Gem 於 2008-3-25 23:14 發表

:u_16 咁你聽晚係咪食茄牛飯或是咖哩牛腩飯...? :u_21

今晚顧住去變賣野, 冇幫襯食第三款了! :g11 :g11

原帖由 schindler 於 2008-3-26 23:28 發表
影晚餐都幾過癮, 我又黎「挑機」, 窩蛋雞絲飯!!!

隻蛋咁生, 小心喎!!! :g11 :g11 :g11

暫時未有事住....:pig7

回復 20# 的帖子

哼哼~~ :bad_smile 可能 d 蟲起你肚裡面蘊釀生蟲仔....:wtt12
G...e...m

乜你咁黑心架... 完全唔係白衣天使應該講既野:g11

回復 22# 的帖子

我有話直說, 等你有心理準備呀~ :u_17
G...e...m

佢想嚇到你冇病都變有病,幫醫院拉個客仔啫,唔好中計:just_out
~~~....~~~~....~~~~~

我早兩日已經做左客仔.... 諗起都驚.....:u_16

原帖由 schindler 於 2008-3-26 23:32 發表
暫時未有事住....:pig7

你之前先賴野:u_21 ...今次再有事就抵你喇~~:u_03

回復 24# 的帖子

多事啦你~ :wtt17
我呢 d 係善意0既忠告~ _2
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-26 23:39 發表
哼哼~~ :bad_smile 可能 d 蟲起你肚裡面蘊釀生蟲仔....:wtt12

明明係靠嚇:g3
~~~....~~~~....~~~~~

Gem應該加多個r, 變做germ (幼芽; 胚種; 細菌; 病菌; 病原菌; 萌芽; 起源; 根源; 發芽; 菌) :u_11

回復 29# 的帖子

多嘴~ 我行不改名,坐不改姓~! :wtt7 :wtt7
G...e...m