返回列表 發帖

藍磯鶇

終於搵到佢,又影到佢
雖然係過氣紅星,不過咁仲好,人少少
要多謝MANDY姐點條路我行

Blue Rock Thrush IMG_0139.jpg (154.86 KB)

Blue Rock Thrush IMG_0139.jpg

Blue Rock Thrush IMG_0151.jpg (181.32 KB)

Blue Rock Thrush IMG_0151.jpg

評分人數

• DTS-ES: 高清影像!讚賞 + 2 分
    • cam: very nice.讚賞 + 2 分
    • daniel: 大師典範!讚賞 + 2 分
    • puppymic: 高清影像!讚賞 + 2 分

回復 1# passerby-b

幾時帶我去影

回復 2# puppymic
要去就快D啦,今日撞到個高手,佢話再過兩個星期倒,隻鶇就會走架啦
其實今日最開心係同一個BINO視場,有兩隻藍磯鶇同時出現

回復  passerby-b

幾時帶我去影
puppymic 發表於 2012-1-7 22:58
x2

x 3

最快都要今個星期五或者六喎

各位大哥大姐,你地想星期六定星期五去拍呀?
要係MTR將軍澳站等架,而且唔可以太早,最好中午或之後,我係深圳落來,要兩個鐘架

點解星期五你可以影雀架?我星期五要返工,星期六約左人,我暫時都係去唔到影佢住啦
http://blog.yahoo.com/puppymic

星期五放番日假,要透透呀

星期六跟B哥去影雀,真好喇

星期玉
cam 發表於 2012-1-11 22:26

星期五唔好天!

回復 11# cam
你PM你個手電俾我,明天聯絡你

回復 12# hooooon
go go go. 星期五唔好天, 星期六就 good la.  :)

回復  hooooon
go go go. 星期五唔好天, 星期六就 good la.  :)
cam 發表於 2012-1-12 20:50

唔好天咪仲好, 好天將軍澳會曬死人.... 行入去又行餐死